Hovedretter

   
Helstegt rødspætte med hvide kartofler, persille og brunet smør.
238,-
 
Stegt Torskefilet med champignon, rejer, kryddersmør samt nye kartofler.
210,-
 
Hvidløgsbøf Rosa stegt af okse m. rødvinssky, kryddersmør, dagens kartoffel samt garniture.
238,-
 
Peberbøf Rosa stegt af okse med pebersauce, dagens kartoffel og garniture.
238,-
Rosa stegt  steak af okse med rødvinssky, dagens kartoffel og garniture
238,-
Stegt flæsk med persillesovs med nye kartofler, rødbeder & Bornholmersennep (Det meste af sæsonen).
158,-
 
Mørbradbøf med svampe, bløde løg, dagens kartoffel og garniture.
210,-
Husets Wienerschntizel (mørbrad) med pommes saute, dagens garniture og kraftig skysauce.
210,-
 
 

 

Bemærk: Der tages forbehold for ændringer og tastefejl.