Hovedretter

Helstegt rødspætte med nye kartofler, persille og brunet smør.
258,-
Stegt Torskefilet med champignon, rejer, kryddersmør samt nye kartofler.
228,-
Hvidløgsbøf af oksefilet m. rødvinssky, kryddersmør, dagens kartoffel samt garniture.
258,-
Peberbøf af oksefilet med pebersauce, dagens kartoffel og garniture.
258,-
Steak af oksefilet med rødvinssky, dagens kartoffel og garniture
258,-
Stegt flæsk med persillesovs med nye kartofler, rødbeder & Bornholmersennep (Det meste af sæsonen).
178,-
Mørbradbøf med svampe, bløde løg, dagens kartoffel og garniture.
228,-
Husets Wienerschntizel (mørbrad) med pommes saute, dagens garniture og kraftig skysauce.
228,-
 
BØRNEMENU
Fiskefilet eller pølser med pommes frites.
98,-
Frikadeller med hvide kartofler, rødkål og skysauce.
98,-
Mørbradbøf med bløde løg
og hvide kartofler.
98,-
Kyllingebryst med pommes frites
og remulade.
98,-

Bemærk: Der tages forbehold for ændringer og tastefejl.