Frokost menu indtil kl. 17.00

Husets Specialitet: Sildetallerken:
Hjemmelavet karrysild med smilende æg, saltstegt sild med dyp og rødbeder, Kryddersild med garniture, brød fedt og smør.

158,-

Frokostplatte:
Sild med løg og capers, fiskefilet med rejer og asparges, lun mørbrad med bløde løg og champignon samt 2 slags ost med garniture, brød og smør.
198,-
Marineret sild med karrymayonaise, løg, brød og smør.

92,-
ChristiansØpigens Sild med kartofler løg og capers, .
98,-
“Sol over Gudhjem”, røget sild med radise, løg, purløg og rå æggeblomme.
92,-
Saltstegte sild med bløde løg, bornholmsk sennep og rødbeder.
110,-
Røget laks med asparges og røræg på franskbrød.
110,-
Rejer med mayonnaise, asparges og citron på franskbrød.
98,-
Fiskefilet med remulade, citron, brød og smør.
96,-
Fiskefilet med pommes frites, remulade og citron.
138,-
Omelet med røget sild, brød og smør.
110,-
Clubsandwich med ristet kylling, bacon, tomat og karrydressing.
125,-
Tynde skiver landskinke med lun røræg, melon og hjemmebagt brød.
98,-
Omelet med skinke, champignon og brød.
110,-
Lune frikadeller med rødkål, surt, brød og smør.
94,-
Varm flæskesteg med rødkål, surt, brød og smør.
94,-
Skinke med spejlæg, hjemmebagt brød og smør.
94,-
Biksemad med spejlæg, rødbeder, brød og smør.
148,-
Mørbradbøf med bløde løg, champignon, agurkesalat, brød og smør.
110,-

Bemærk: Der tages forbehold for ændringer og tastefejl.