Husets Specialitet: Sildetallerken: Hjemmelavet karrysild med smilende æg, saltstegt sild med dyp og rødbeder, Kryddersild med garniture, brød fedt og smør. |
198,- |
Frokostplatte: Sild med løg og capers, fiskefilet med rejer og asparges, lun mørbrad med bløde løg og champignon samt 2 slags ost med garniture, brød og smør. |
210,-
|
Marineret sild med karrymayonaise, løg, brød og smør. |
96,- |
ChristiansØpigens Sild med kartofler løg og capers, . |
125,-
|
“Sol over Gudhjem”, røget sild med radise, løg, purløg og rå æggeblomme. |
110,-
|
Saltstegte sild med bløde løg, bornholmsk sennep og rødbeder. |
125,-
|
Røget laks med asparges og røræg på franskbrød. |
128,-
|
Rejer med mayonnaise, asparges og citron på franskbrød. |
128,-
|
Fiskefilet med remulade, citron, brød og smør. |
125,-
|
Fiskefilet med pommes frites, remulade og citron. |
148,-
|
Omelet med røget sild, brød og smør. |
138,-
|
Clubsandwich med ristet kylling, bacon, tomat og karrydressing. |
135,-
|
Tynde skiver landskinke med lun røræg, melon og hjemmebagt brød. |
118,-
|
Omelet med skinke, champignon og brød. |
138,-
|
Lune frikadeller med rødkål, surt, brød og smør. |
118,-
|
Varm flæskesteg med rødkål, surt, brød og smør. |
125,-
|
Skinke med spejlæg, hjemmebagt brød og smør. |
118,-
|
Biksemad med spejlæg, rødbeder, brød og smør. |
158,-
|
Mørbradbøf med bløde løg, champignon, agurkesalat, brød og smør. |
135,-
|
Bemærk: Der tages forbehold for ændringer og tastefejl.